Friendtex er Danmarks største modeparty-firma, og vi søger lige nu et mindre antal nye modetøjsforhandlere.

Som forhandler af Friendtex modetøj kan du starte egen virksomhed i fritiden - helt uden risiko!

Vi stiller naturligvis din kollektion gratis til rådighed, ligesom du får gratis kataloger i forbindelse med din opstart. Samtidig kan du deltage gratis på salgskurser og kollektionsworkshops.


Du fastsætter selv tempoet ud fra den tid, du har til rådighed.

Hvis du vil forøge din indtægt, have det sjovt i fritiden og blive modetøjsforhandler, så har du chancen nu!

Du kan læse mere på vores hjemmeside. Her kan du også bestille kataloger og se et større udsnit af kollektionen. Benyt nedenstående link til at bestille gratis informationsmaterialer, men vent ikke for længe med at reservere dit distrikt!

 

Klik her for at bestille forhandlermaterialer

Friendtex A/S | Hammershusvej 14 | 7400 Herning | Tlf 9627 7575 | Fax 9627 7576 | info@friendtex.dk

 

Har du lyst til at arbejde med tøj og mode?

Som homeparty forhandler hos Friendtex kommer du til at sælge smart modetøj på homeparties - en sjov og anderledes måde, uanset om du trænger til nye udfordringer, blot ønsker at få en fod inden for modebranchen eller har brug for at tjene lidt ekstra til det, der gør livet lidt sjovere. Det vigtigste er, at du lige som os har lyst til at skabe glade og sociale oplevelser for kvinder i alle aldre. Hvor meget tid du vil bruge, er helt op til dig. Du planlægger selv, om du vil være hjemme, når børnene kommer fra skole, og ude mens de er væk; hvornår du arbejder, og hvornår du vil have tid til familien, vennerne og dig selv.


Som Friendtex-forhandler får du:

et sjovt og fleksibelt job i modebranchen
en moderigtig kollektion stillet til rådighed
oplæring og salgsbackup fra Friendtex
smart modetøj til indkøbspriser

Som Friendtex-forhandler har du interesse for:

at sælge smart tøj og mode
at tjene en ekstra indtægt
at skabe gode oplevelser for pigerne på dine parties


Sådan får du nemt kunder

Ideen med et homeparty er, at du tager udgangspunkt i dit eget netværk. Det er med andre ord ofte familie, kolleger, naboer og veninder, der er værtinder på et homeparty. De inviterer så partydeltagere fra deres egen omgangskreds, og på den måde breder dit kundeunderlag sig som ringe i vandet. Vil du lægge mere energi i forhandlerjobbet, kan du f.eks. også hænge kundeinformation op i de lokale supermarkeder, kontakte den lokale idrætsforening eller de lokale virksomheder. Mulighederne er mange, men det er helt op til dig, hvordan du vælger at finde dine kunder.

Friendtex A/S | Hammershusvej 14 | 7400 Herning | Tlf 9627 7575 | Fax 9627 7576 | info@friendtex.dk